Gavrilović tips&tricks: pretvorite mesni doručak u gastro poslasticu

Izrađen je od ukusnog svinjskog mesa, tako da je idealan izbor za sve one kojima je životni moto “nema tice do prasice”

By
She Press
Objavljeno 11.02.2015.

Mesni doručak je voljena mesna konzerva koju većina nas pamti iz djetinjstva. Bilo da se radilo o doručku ili gablecu, jeli smo toga “na tone”. Pa iako u našim glavama predstavlja relativno svakodnevnu, “basic” hranu, zapravo se može poslužiti kao efektan koktel zalogajčić i dodatak jelima.

Jeste li znali da je Gavrilović prva tvrtka koja je počela proizvoditi mesni doručak? Već 60 godina proizvodi se po istoj recepturi, a danas je tržišni lider u svojoj kategoriji. Izrađen je od ukusnog svinjskog mesa, tako da je idealan izbor za sve one kojima je životni moto “nema tice do prasice”.

Mesni doručak – prijedlozi za serviranje

Kockice mesnog doručka možete poslužiti uz nemasne sireve ili kao dodatak raznim salatama s povrćem. Možete osmisliti i koktel sendviče s njim pa poslužiti kao predjelo.

Ukoliko vam se ne jede onako “iz konzerve”, možete maštovito iskoristiti njegov valjkasti oblik, narezati ga na šnite u obliku kruga te panirati na isti način na koji pripremate, primjerice, pileće ili pureće meso. Tako pripremljen mesni doručak izuzetno je ukusan i mekan, a uz njega onda možete poslužiti i razne umake, kao primjerice tartar, te neki maštovit prilog. Najbolje ga je konzumirati uz svijetlo pivo.

mesni doručak

 SPONZORIRANI ČLANAK

WRITTEN BY
She Press

Leave the first comment