Dr. Oetker Kvasac za kruh – čarolija uspjeha svaki put

Na poleđini ambalaža može se pronaći po jedan od osam originalnih recepata koji će oduševiti sve ljubitelje kruha i kiflica

By
She Press
Objavljeno 18.02.2015.

Čarolija novog Dr. Oetker Kvasca za kruh uspjevat će i iskusnim majstorima i početnicima  – posebna receptura u pakiranju od 10 g brzo i uspješno diže slana tijesta za kruh i peciva baš svaki put! Potrebno je samo umiješati kvasac u brašno i uspjeh je neizostavan.

Ovaj kvasac za kruh suhi je pekarski kvasac najviše razine kvalitete, u istom visokovrijednom rangu s postojećim “zelenim” Dr. Oetker Instant kvascem, koji domaćice već dobro poznaju i vole. Prema istraživanjima, u Hrvatskoj se od slanih dizanih tijesta najčešće pripremaju pizza, slane kiflice (punjene), bijeli kruh, peciva, zatim nešto rjeđe tamni kruh, pogače i lepinje. Detaljne upute mogu se pronaći i na samoj ambalaži, a odabrana receptura i mjera proizvoda savršeni su za ručno miješanje tijesta, kao i za pripremu u pekaču kruha.

Kvasac i toliko više

Osim domaćeg kruha, na poleđini ambalaža može se pronaći po jedan od osam originalnih recepata koji će oduševiti sve ljubitelje kiflica, raznih peciva i različitih vrsta kruha.

Preporučena maloprodajna cijena pakiranja od 3 vrećice Dr. Oetker Kvasca za kruh je 7,30 kuna, tako da vam je ukusan kruh nadohvat ruke… i novčanika.

U ovom postu: dr. oetker, kvasac za kruh
WRITTEN BY
She Press

Leave the first comment