Tips&tricks: Mesni doručak zapečen s mozzarellom

Mesni doručak je mesna konzerva vrhunske kvalitete. Mesna industrija Gavrilović je prva koja ga je počela proizvoditi.

By
Tatjana Horvatić
Objavljeno 21.08.2015.

Mesni doručak je mesna konzerva vrhunske kvalitete. Mesna industrija Gavrilović je prva koja ga je počela proizvoditi. Tajna njegove originalnosti krije se u desetljećima usavršavanoj proizvodnji, odabiru i soljenju mesa te u optimalnoj termičkoj obradi. Osnovne odlike su mu ugodan miris te poseban i intenzivan okus. Idealan je obrok u prirodi, na kopnu i moru bez posebne pripreme.

Sastojci:

  • Gavrilović Mesni doručak 80 g
  • Mozzarella 60 g
  • Mini rajčica 20 g
  • Rukola 5 g
  • Maslinovo ulje 20 ml
  • Pesto genovese 5 g
  • Kruh francuz 60 g

Priprema:

Kruh francuz prepolovimo, pokapamo s pola količine maslinovog ulja, prekrijemo ploškama Gavrilović Mesnog doručka i mozzarelle, te zapečemo na 200 °C cca 10 minuta. Zapečene sendviče dekoriramo rukolom, četvrtinama mini rajčica, te smjesom pesto genovese i preostalog maslinovog ulja.

Dobar tek!

Gavrilović
Gavrilović
WRITTEN BY
Tatjana Horvatić