Pretvorite jetrenu paštetu u vrhunski “canape”

Super je što pašteta ne zahtjeva dodatnu pripremu, osim zabavnog kombiniranja s drugim namirnicama i po želji dekoriranja

By
She Press
Objavljeno 07.04.2015.

Pašteta je jedna od onih namirnica koju jednostavno ne možete prestati jesti. Otvorite novu limenku i naravno pristojno je zagrabiti malo nožem i ostaviti i drugima da se posluže, no kad bi si svaki put dali oduška vjerojatno bi svaki put cijela limenka bila samo naša.

Super je što pašteta ne zahtjeva dodatnu pripremu, osim zabavnog kombiniranja s drugim namirnicama i po želji dekoriranja. Jedemo je na kruhu, tostu, krekerima i pecivu, a okusom se odlično slaže sa zelenom salatom, kukuruzom, crvenom i zelenom paprikom. Ljeti joj je dovoljno priložiti svježu rajčicu za potpuni gurmanski ugođaj.

Kombinirajte jetrenu paštetu s dodacima

Paštete su i odlična baza za razne namaze uz povrće, senf, majonezu ili začinsko bilje, a preferirate li pikantnije okuse, dodajte im malo parmezana i čilija. Jetrenu paštetu servirajte kao podlogu canape sendvičima. Njezin puni, slatkasti okus odlična je baza raznim namazima uz dodatak povrća, začinskog bilja ili komadića kuhanog ili pečenog mesa, a najbolje ju je poslužiti na kruhu, krekeru ili oblikovanu na listu zelene salate.

Ove slasne zalogajčiće preporučamo zaliti svjetlim ili tamnim pivom, pa kada organizirate ležerno druženje s prijateljima ovo je vaš meni.

WRITTEN BY
She Press

Leave the first comment