Autohtoni zagrebački doručak

Hotel Rebro vlasnik je certifikata Hrvatske Obrtničke Komore za autohtonu hrvatsku kuhinju.

By
admin
Objavljeno 25.05.2012.

U četvrtak 24. svibnja, u društvu novinara, predstavnika Turističke zajednice i Ministarstva turizma, u hotelu Rebro je održana promocija autohtonog zagrebačkog doručka.

Zagrebački hotel Rebro dobio je certifikat Hrvatske Obrtničke Komore za autohtonu hrvatsku kuhinju i time postao jedino mjesto u Zagrebu gdje gosti mogu uživati u čarima tradicionalnog zagrebačkog doručka u čak tri slijeda, od kojih je prvi mini peciva s maslacem, drugi Eierspeise (kajgana) sa špekom, sir i vrhnje te posljednji jabuke u šlafroku.

Iz ovog mladog zagrebačkog hotela poručuju da su izuzetno ponosni na dobivanje ovog posebnog standarda, koji još jednom potvrđuje da je hotel svojim trudom i inovativnošću ispunio očekivanja, kako gostiju tako i cjelokupne branše, ponudivši autohtoni gastronomski doživljaj, koji dopunjava turističku ponudu hotela, ali i grada Zagreba.

U doručku u kojem su nekada uživali naši stari i vi od danas možete uživati u ovom modernom gradskom hotelu s 3 zvjezdice, smještenom u neposrednoj blizini park šume Maksimir.

WRITTEN BY
admin

Leave the first comment