Festival kave u Opatiji

Naučite pripremiti vrhunski espresso od barista Francka.

By
admin
Objavljeno 30.03.2012.

Kako pripremiti vrhunski espresso besprijekornog okusa? Zašto je spravljanje šalice ovog čarobnog napitka umjetnost? Odgovore na ova pitanja možete saznati ovog vikenda u Opatiji, koja će pod okriljem Festivala kave od 30. ožujka do 1. travnja postati oaza za sve ljubitelje ovog moćnog crnog napitka.

Brojni će posjetitelji na čarobnim terasama Grand i Wagner hotela Milenij moći, ne samo uživati u vrhunskim Franck kavama, nego i iskušati svoja umijeća u pripravljanju besprijekornog espressa i Franck espresso cocktaila uz podršku poznatih Franckovih barista. Vodeći će hrvatski proizvođač kave, uz svoju prepoznatljivu tradiciju dugu 120 godina, predstaviti i bogatu paletu svojih proizvoda, od kojih se ističu Superiore espresso i Franck espresso cocktaili.

Kava, uz koju se započinje dan, važan je izvor antioksidanasa, pomaže u prevenciji ozbiljnih bolesti, pojačava moždanu aktivnost, učvršćuje i štiti kožu od pretjeranog isušivanja i starenja te djeluje antibakterijski.

Franck je jedan od vodećih regionalnih proizvođača prehrambenih proizvoda s vodećom pozicijom u kategorijama kava, čajeva i grickalica. Dokaz važnosti i ozbiljnosti tvrtke kao gospodarstvenika na ovim područjima jesu njegovi višestruko nagrađivani visokokvalitetni proizvodi stvarani generacijma uporabom najnaprednije tehnologije i prepoznati od strane potrošača već dugi niz godina.

U čemu se krije tajna savršenog espressa saznajte od Franck barista na najlljepšim terasama Opatije, u kavanama Wagner i Grand hotela Milenij, svakog dana od 10h do 16h od 30. ožujka do 1. travnja 2012.

WRITTEN BY
admin

Leave the first comment