Zbog velikih vrućina, bitno je da se ne znojite dodatno prtljajući oko pećnice, pa je ova torta s malinama koja ne uključuje pečenje, savršen ljetni desert. Isprobajte!
Sastojci:
- 100 g maslaca
- 250 g Petit Beurre keksa
- 1 vanilin šećer
- Šalica kave
- 50 ml narančinog soka ( dvije svježe naranče)
- 350 g svježeg kravljeg sira
- 250 g Ricotta sira
- 200 ml slatkog vrhnja
- Dvije žlice meda
- 300 g malina
- 2 vrećice instant želatine
- Voda
Priprema:
Smiksajte Petit Beurre kekse, maslac, kavu, narančin sok i vanilin šećer. Kad vidite da je masa kompaktna smjesu stavite u kalup i poravnajte žlicom. Pustite da malo odstoji, a za to vrijeme napravite kremu. U mikser stavite kravlji sir, Ricottu, maline, slatko vrhnje, med, instant želatinu i vodu.
Kad je gotovo, izlijte smjesu u kalup na biskvit te stavite u frižider da se ohladi i stvrdne.